A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гребінківської селищної ради
Гребінківський простір: освіта, культура, молодь, спорт, туризм

Територіальний фінал гри "Сокіл"

Дата: 19.05.2023 15:10
Кількість переглядів: 90

Інформує Лідія ШЕВЧЕНКО - директор КЗПО Гребінківської селищної ради "Центр дитячо-юнацької творчості''

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ФІНАЛ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») – ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ ТА ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ

17 травня 2023 року на центральному стадіоні смт Гребінки пройшов завершальний етап територіального фіналу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 2023 серед роїв джур та молодих козаків закладів освіти Гребінківської селищної ради.

📌Фінальні конкурси, зокрема, «Впоряд», «Стрільба», «Смуга перешкод», «Встановлення намету» та «Ватра» відбувались в очному режимі. В загальний залік роїв-фіналістів ввійшли конкурси «Топографія», «Рятівник» та «Відун», які були проведені перед фіналом в онлайн-режимі.

Також рої-учасники презентували свої «Книги звитяг» та творчі звіти про пошукову, дослідницьку і волонтерську діяльність. Важливою умовою для учасників фіналу було проведення триденного таборування з відповідним розміщенням звітів у соцмережах.

✅В загальному заліку серед роїв джур (середня вікова група) на першому місці рій «Козацький гарт» Гребінківського академічного ліцею, друге місце посів рій «Молода Січ» Ксаверівської гімназії, а третє місце розділи між собою рої «Громада» ОЗО «Гребінківський ліцей» та «Дослідницькі соколята» Дослідницької гімназії.

✅Серед роїв молодих козаків (старша вікова група) перше місце за роєм «Яструб» Гребінківського академічного ліцею, друге – посів рій «Гребінківська варта» ОЗО «Гребінківський ліцей».

Церемонію нагородження переможців та призерів І (територіального) етапу Гри провели - селищний голова Роман ЗАСУХА та начальник відділу освіти Гребінківської селищної ради Лариса ТКАЧЕНКО. Пам’ятні кубки, відзнаки та грамоти отримали всі учасники фіналу. На завершення змагань всі учасники отримали солодкі подарунки – морозиво від керівництва Гребінківської громади.

Вітаємо всіх учасників фінальних випробувань, які відбувались в складних умовах воєнного стану!

Щиро дякуємо керівництву громади, відділу освіти та добровольцям ДФТГ ім. отамана Гончара за сприяння і допомогу в проведенні заходу.

Особливі слова подяки – виховникам та всім, хто був причетний до підготовки роїв до конкурсних випробувань!

Виховуємо патріотів, гартуємо юнь!

Слава Україні! Героям Слава


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень